LA DOLCE VITA HEEMSKERK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 744 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Dolce Vita Heemskerk. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 22:21 Heerlijk gegeten. Bezorgtijd duurde even maar was elke minuut waard!
20 mei 2024 om 16:14 Prima pizza, maar erg lang op moeten wachten. Bijna anderhalf uur
7 mei 2024 om 20:34 Heerlijke pizza!
2 mei 2024 om 19:17 Zoals altijd een prima maaltijd met een service die van grote klasse is!
24 apr 2024 om 19:51 Ik heb weer heerlijk genoten van mijn penne arabiata! Al meer dan vijf jaar geniet ik van hun heerlijke gerechten. De recensie van F. Palmboom klopt totaal niet. Hij/zij moet gewoon lekker wat bestellen bij Domino’s. Dat zal zeker beter passen!
19 apr 2024 om 20:28 Bestel je pasta met ansjovis, moet je zoeken waar ze zijn. Prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken! De extra’s bij de bestelling zijn veel te duur voor wat je krijgt. Laatste keer voor mij. De groeten.
15 apr 2024 om 0:07 Heerlijke pizza
7 apr 2024 om 19:48 De pizza was koud, ik heb hem zelf in de oven weer opgewarmd. Op de topping is heel weinig. Vondt de pizza in zijn geheel niet lekker.
5 apr 2024 om 20:56 Heerlijke dunne pizza’s
15 mrt 2024 om 20:12 Heerlijke pizza, bezorging was laat wegens omstandigheden maar werd netjes gecompenseerd. Aanrader!
10 mrt 2024 om 20:52 Pizza en spaghetti besteld, mooi op tijd geleverd. Lekker en goed bereid. Zeker een aanrader!!!
7 mrt 2024 om 18:01 Snelle bezorging prima kwaliteit echt geweldig